Despre Asociatia Romanian Business Accelerator


Romanian Business Accelerator (RBA) este o initiativa privata, o organizatie ce isi propune sa contribuie activ la imbunatatirea mediului de afaceri din Romania si sa accelereze atragerea de investitii in tara noastra.
Misiunea noastra este de a pune laolalta antreprenori, investitori, politicieni, societate civila, cu scopul de a reporni motorul economiei romanesti si de a scoate in evidenta modele de succes din business-ul autohton.
Ne propunem sa identificam solutii pentru sprijinirea ideilor de afaceri cu potential si sa promovam punctele forte ale Romaniei pe pietele externe si, in special, pe cele din asa-numitele state BRICS (Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud).
Un alt scop al organizatiei este acela de a sustine si de a promova piata de capital autohtona, ca solutie eficienta si reala pentru dezvoltarea unei companii.
Promovarea produselor si marfurilor romanesti reprezinta o alta directie de actiune a Romanian Business Accelerator. Concret, vom sprijini, in cadrul tuturor actiunilor pe care organizatia noastra le va intreprinde, antreprenoriatul autohton.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu