Despre Marian Dusan


Inca din copilarie, simtul meu antreprenorial s-a facut simtit, astfel ca la 18 ani a luat fiinta prima mea companie. Apoi, odata cu entuziasmul caracteristic varstei, am preluat uzina combinatului siderurgic Calarasi, care ulterior a ajuns cel mai mare producator de structuri metalice din Romania.
Odata cu succesul companiei a venit si recunoasterea din partea Camerei de Comert ce m-a declarat cel mai tanar antreprenor. Titlul m-a onorat si am consider ca a fost o prima mare recunoastere a faptului ca eram pe drumul cel bun.
Apoi mi-am dedicat timpul perfectionarii personale in "executive leadership" si "global business administration" unde am avut ocazia sa intalnesc printre colegi, manageri din intreaga lume, facand schimb de modele de business si analizand oportunitatile de investitii din piata BRICS si SUA in contextul global.
Particip alaturi de parteneri straini la targuri si expozitii Internationale si sunt investitor si promotor al sectorului tehnologic in care cred ca Romania se diferentiaza cu plus valoare. De asemenea, tin legatura cu profesionisti si investitori din Silicon Valley, fapt ce ma ajuta sa promovez imaginea Romaniei peste granite.
Motivul constituirii Romanian Business Accelerator are ca fundament cuantumul investitiilor straine in tara noastra, acesta fiind la minimul ultimilor cinci ani, intr-o economie aflata in recesiune, dar si pe fondul dependentei pe care o are Romania fata de UE. Noi (RBA) avem viziunea de a dezvolta relatii bilaterale cu tari mai indepartate, dar cu o crestere majora a PIB-ului. Tarile BRICS, Singapore sau Israel sunt cateva exemple.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu